Theater concert

Het goede schip Ode aan Lennaert Nijgh

Het werk van tekstschrijver Lennaert Nijgh wordt nog steeds gezien als een hommage aan de Nederlandse taal. Hij schreef liedjes voor Boudewijn de Groot, Rob de Nijs, Liesbeth List, Ramses Shaffy en vele anderen.

Fokke Hoekstra heeft een bijzondere theater­ productie geschreven. Samen met professionele muzikanten neemt hij u mee op een muzikale reis door het leven van Lennaert Nijgh. Natuurlijk mogen de hits van zijn hand, zoals ‘Malle Babbe’, ‘Land van Maas en Waal’, ‘Avond’, ‘Welterusten, meneer de president’ en vele andere toppers, die avond niet ontbreken.

Ik mag hier de drums verzorgen in de band samen met Jaap Kramer, Luca Genta, Coen Dassen, Marieke Dassen, Jeanette Kramer en Sylvia Koster.

Zin in!

By | 2016-11-24T11:11:06+00:00 november 24th, 2016|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment